Gegužės mėnesio pabaigoje užsibaigė respublikinio internetinio projekto “Let’s create a story”, organizuojamo Tauragės Žalgirių gimnazijos anglų kalbos mokytojų, bendradarbiaujant su Tauragės PMMC, veiklos. Projekto, kuris prasidėjo dar praeitų metų lapkričio mėnesį, tikslas – skatinti moksleivių domėjimąsi anglų kalba, ugdyti gebėjimą kūrybiškai, unikaliai reikšti mintis, o taip pat mokytis bendravimo ir bendradarbiavimo meno.

Šių metų projekto užduotis vykdė dvi mūsų mokyklos aštuntokės : Džesika Ambraziūnaitė ir Valentina Masalskaitė. Moksleivės kartu su Klaipėdos Vydūno gimnazijos, Mažeikių Senamiesčio progimnazijos ir Marijampolės Petro Armino progimnazijos komandomis kūrė mistinę istoriją apie dieviškų būtybių meilę ir ištikimybę bei iliustravo ją savo piešiniais.

Mokinius dalyvauti internetiniame projekte paskatino, patarė ir įvairiais iškilusiais klausimais konsultavo anglų k. mokytoja Ligita Štrėmienė. Projekto “Let’s create a story” dalyvės džiaugiasi turėjusios galimybę pasimokyti anglų kalbos netradiciniu būdu, patobulinti dalykines ir bendrąsias pažinimo, komunikavimo bei kūrybiškumo kompetencijas.

Mūsų mokyklos mokinių darbą bei kitų projekto dalyvių sukurtas istorijas galima atrasti, apžvelgti ir įvertinti elektroninėje knygoje adresu: https://viewer.joomag.com/-/0482184001715190288/p1Digital publication

 

Kalbų metodikos grupės informacija